Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı genellikle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenlerinin kifayetli rahatliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Alelumum, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da yönlü boyutlarda olmalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı adam katkısızlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu yürekin, olabilir olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem düzenınmaktadır.

Kişi Güvenliği Sağlama: Kapılar insanoğluın muhataralı bir düzı açıkaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar birey emniyetliğini korumada enikonu önemli bir konuma sahiptir.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve hariçya essah açılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna alınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve yaradılıştanında hiçbir cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılması gerekir.

Katman sayısı: Yangın Merdiveni Kapısı Binaların yamaç nüshası bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir kıta ivedi çıkış kapısı mevki almalıdır. şiddetli katlı yapılarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page