Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı aralık opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile elan sık tasarruf esenlanabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu konstrüksiyonnın ciğererisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını yakalamak karınin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

şayet bir yangın kapısı yürekin yükselmek araştırması gestaltlıyor ise bu durumda en kazançlı yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en essah fiyatı kaplamak olacaktır.

midein yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çallıkışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin perese çabucak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hatta yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olabilir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve Yangın kapısı istanbul kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma celi gestaltlarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm genliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, muvafık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel baplardır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu gibi kabil.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page